BALIKESİR / KEPSUT - Hacer Özer İlkokulu

Nisan Ayı Etkinlerimiz

Nisan ayı etkinliklerimiz projemizin çıkış noktası olan özel çocuklarımız için özel bir gün olan 2Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri le başladı. 2 Nisan da proje ortağımız Gülşen Ukuşlu tarafından hazırlanan Otizm Nedir? broşürü okul etkinliğimize katılan velilerimize öğrencimiz tarafından dağıtıldı. Herbirimiz otizm rengi olan mavi kıyafetler giydik,  okuldaki tüm öğrencilerimize mavi balon dağıttık ve bir bayram coşkusuyla Kepsut ilçesinde farkındalık oluşturmak için çalışmalar yaptık.

Bu ay , projemizin son ayı olması hasebiyle tüm ortaklarımız eşleştik ve öğrencilerimiz birbirlerine kendi şehrine ait bir kartpostal ve hediye gönderdi. Bizim  öğrencimiz Sakarya'da bulunan iki arkadaşına kendi yazısıyla kartpostal yazdı ve hediyelerini gönderdi.

Nisan ayının son etkinliği ise 'Geleneksel Çocuk Oyunları' nı yeniden canlandırmak ve oynamaktı. Öğrencimiz akran sınıflarıyla; saklambaç, mendil kapmaca, yağ satarım bal satarım oyunlarını oynarken çok mutlu oldu.

Veli ve öğrencimizin  projemizi  değerlendirdiği videolarımızı twinspace yükledik.

Artık son eksiklerimizi tamamlayarak projemizi tamamladık. Yoğun ve heyecanlı geçen bir süreç oldu.

27-04-202227-04-202208-04-202208-04-2022

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 13:47 - Görüntülenme: 101