BALIKESİR / KEPSUT - Hacer Özer İlkokulu

Mart ayı etkinliklerimiz

Mart ayına öğrencimizin de çok severek yaptığı, geleneksel Türk sanatlarından 'Ebru' yaparak başladık. Hem baharın gelişi hem de Orman Haftası münasebetiyle okulumuzun bahçesine gül fidesi diktik.

'BENİM GÖZÜMLE BENİM KÜLTÜRÜM' proje adımızı ortaklarımızla akrostiş çalışması ile projemizin ruhuna uygun bir şiir oluşturarak ikinci ortak ürünümüzü oluşturduk.

18 Mart Çanakkale Zaferi için de 'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ'  sloganını her bir öğrenci kendi hazırladığı harflerle fotoğraf çekilerek oluşturdu.

Akrostiş ve Çanakkale Geçilmez ortak ürünleri öğretmenimiz Şefika Bahar web 0.2 araçlarından canva ve milanote kullanarak bir araya getirdi.

Çanakkale Zaferi ile ilgili okul panosu hazırladık.

Projemizin yaygınlaşması için okul panosuna tüm sınıfların görebileceği şekilde bir proje panosu hazırladık .

Son olarak Orman Haftası için öğrencilerimizle çektiğimiz orman konulu kısa videoları bileştirerek dördüncü ortak ürünümüzü oluşturarak bu ayı tamamladık.

31-03-202231-03-2022

Yayın: 31.03.2022 - Güncelleme: 08.04.2022 13:48 - Görüntülenme: 107