BALIKESİR / KEPSUT - Hacer Özer İlkokulu

May

Engelli bireylerin toplumsal yaşama diğer bireylerle eşit şartlarda katılım sağlamalarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla 1992 yılında Birleşmiş Milletler' de alınan kararla 10-16 Mayıs tarihleri "Dünya Engelliler Haftası" olarak anılmaktadır.

May

Okulumuz 3. 4. sınıf öğrenci ve öğretmenleri İstanbul'a gezi düzenlediler.

May

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI Kapsamında Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürülüğünün düzenelemiş olduğu Çocuk Şenliği Fidan Dikme etkinliğine Özel Eğitim öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık.Her öğrencimizin bir dikili fidanı oldu.

Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında

2.Sınıf Öğrencilerimiz Yağ Satarım Bal SAtarım da İlçe 1.liğe hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Veli Randevu Sistemi hizmete sunulmuştur.

Nis

Okulumuzun kurucusu merhum M.İlhan Özer'in ahirete irtihalinin sene-i devriyesi olması münasabetiyle merhum M.İlhan Özer ve anneleri merhume Hacer Özer adına okulumuzda lokma hayrı düzenlendi.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsaminda sınıf öğretmeni Oğuzhan AK rehberliğinde 3.sınıfların hazırladıkları atasözleri ve deyimler sergisine hoş geldiniz.

Ock

15 Tatil ara döneminde okulumuzun ihtiyacı olan eksiklikleri gidermeye ve okulumuzu iyileştirmeye devam ediyoruz.

Ock

Okulumuzda Enerji Tasarrufu Haftası kutlanmıştır.  Tüm sınıflarda izletilen videolarla ile öğrencilerimizde farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir.

Ock

Yoğun bir tempoda geçen eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşırken öğrencilerimize karne hediyelerini erkenden verdik. Hacer Özer İlkokulu yönetimi olarak tüm öğrencilerimizi Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı çocuk köyüne gönderdik. Bu süreçte çocuk köyüne giderek ücretsiz yararlanmamızı  sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve ulaşım konusunda yardımlarini esirgemeyen  Kepsut Belediyesine teşekkür ederiz. Çocuk köyüne giderek öğrencilerimize güzel vakit geçirmelerinde yardımcı olan öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve okul çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun 2. sınıflarının hazırlamış olduğu kermes 6 ve 7 Aralık günleri devam edecektir bütün velilerimizi kermese bekliyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Ara

Dünya engelliler günü nedeniyle okulumuzda program düzenlenmiştir. Özel eğitim öğretmenleri Elzem Öztürk HALICI  ve Fatma PARLAR koordinatörlüğünde hazırlanan program farkındalık oluşturması açısından çok önemlidir. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz. Nice engelleri aşarak saygı, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın olduğu yıllar geçirmek dileğiyle. Engelli kardeşlerimizi çok seviyoruz,  onlarla birlikte yaşadığımız dünyaya anlam katmaya devam ediyoruz. Bütün engelli kardeşlerimizin gününü kutluyor, onlara sağlık, huzur ve mutlu günler dileriz.

Ara

Hacer Özer ilkokulu yönetimi olarak yaptığımız girişimler, sonuç vermeye devam ediyor.

Okulumuza bağışlanan banklar teslim alındı, kurulumu yapıldı ve ön bahçedeki yerlerine monte edilerek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Ön bahçemizin bozuk olan zemininin tadilat işlemini tamamladık ve öğrencilerimiz için ön bahçede oynayabilecekleri bir oyun alanı oluşturduk.

Kas

Okulumuzun dış cephesinin boyanması tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Kepsut Belediye Başkanı sayın Ismail CANKUL'a, okulumuza yardim eden tüm hayırseverlerimize ve  Buyuksehir belediyesi itfaiye çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.