Aralık ayı projemiz için oldukça yoğun ve verimli geçti. Yerli Malı Haftası için yöresel ürün ve lezzetlerimizin olduğu kapsamlı bir pano hazırladık ve diğer ortaklarımıza Balıkesir'in yöresel ürünlerini tanıttık. Öğrencimizle birlikte 'Toplumsal Uyum ' dersi kazanımlarına uygun olarak Türk mutfağının temel taşlarından 'Türk kahvesi ' ve kışın sıcacık lezzeti 'Tarhana Çorbası' pişirerek hep birlikte tadım yaptık. Learningapp web 0.2 aracı ile meyve ve sebzeleri öğrendik, yerli üretim meyvelerimizle ilgili boyama çalışması yaptık.
İlk ortak ürünümüz olan 'Yeni yıl Takvimi' oluşturduk. Biz takvimde Aralık Ayı olduk.
Öğretmenler olarak forum ve zoom toplantılarıyla bu aya dair değerlendirmelerimizi yaptık.